Update: alle boottochten zijn volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer opgeven. Kans gemist? Blijf ons volgen. In het voorjaar van 2024 organiseren we nieuwe boottochten.

Ook dit jaar doet Windpark Fryslân mee aan de Open Energiedag! Op zaterdag 16 september kun je tijdens een gratis boottocht het windpark van dichtbij bekijken! Ga mee en krijg een uniek kijkje achter de schermen tijdens de Open Energie Dag 2023.

Wat kunt u verwachten?
Windpark Fryslân bestaat uit 89 windturbines van 4,3 megawatt en levert jaarlijks zo’n 1500 GWh aan groene stroom op. Dat is genoeg om bijna 500.000 huishoudens van stroom te voorzien!

De boottocht duurt ongeveer twee uur. Genoeg tijd om een uniek kijkje achter de schermen te krijgen! We starten met een presentatie over het windpark en tijdens de vaartocht staan onze collega’s klaar om al uw vragen te beantwoorden. En natuurlijk staat er ook koffie, thee en wat lekkers klaar.

Vertrektijd, locatie en parkeren
U kunt uw auto parkeren bij het Afsluitdijk Wadden Center en van daaruit naar de opstapplaats bij de sluis van Kornwerderzand lopen.

De boot vertrekt om:

  • 09.30 uur
  • 12.30 uur
  • 15.00 uur

Zin om mee te gaan? Wees van harte welkom aan boord! Laat ons weten welke vertrektijd uw voorkeur heeft via info@windparkfryslan.nl. Wees er snel bij, want vol is vol!

Proef de sfeer
Wilt u alvast in de stemming komen? Bekijk de aftermovie van de bootexcursie van afgelopen zomer.