Inschrijving Windmill Cup 2024 gestart 

Vanaf dinsdag 2 juli kun je je inschrijven voor de Windmill Cup op het IJsselmeer. Inschrijven kan via www.windmillcup.nl. Er is plaats voor ongeveer 130 scherpe jachten en 20 platbodems. De organisatie heeft de oude haven van Stavoren gereserveerd voor scherpe jachten. De belendende veersteiger is gereserveerd voor Aken en platbodems. Let op: VOL=VOL

Na het succes in 2023 drongen veel deelnemers al aan op een tweede editie. De organisatie, bestaande uit Harry Amsterdam en Peter Aukema, kon het dus niet laten: onder het motto “omdat succes nou eenmaal vraagt om een vervolg!” organiseren ze deze tweede editie. Tijdens de eerste editie werd er gezeild vanuit Hindeloopen, dit keer start de wedstrijd vanuit Stavoren. Ook het gezellige walprogramma vindt plaats in het MFC van Stavoren.   

Windpark Fryslân is opnieuw hoofdsponsor van de zeilwedstrijd. Het windpark wil daarmee zichtbaar maken, dat het windpark sinds de bouw weer een openbaar, veilig en uitnodigend vaargebied is en een bijdrage leveren aan de watersport en het toerisme in Friesland.

Zie ook: www.windmillcup.nl