Bezoek een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt

Investeren doe je natuurlijk niet zomaar. Kom langs bij een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt. Hier vertellen we meer over het windpark, de uitgifte van de obligaties en krijg je de kans om al je vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig. We zien je graag!

De eerste informatiebijeenkomst vindt plaats in onze hoofdstad Leeuwarden. En dat op een bijzondere locatie: hét Friso Theater. Het theater waar ook musical De Tocht te zien is. Het adres van het Friso Theater is: Newtonweg 2, 8912 BD in Leeuwarden. De ingang van het parkeerterrein ligt aan de Newtonlaan en is op twee minuten loopafstand. Parkeren is bij het Friso Theater deze avond gratis.

De tweede informatiebijeenkomst vindt plaats in Makkum, in Multifunctioneel Centrum Maggenheim. Het adres is Klipperstraat 21-A, 8754 AT Makkum. Parkeren kan voor de sporthal.

De laatste informatiebijeenkomst vindt plaats in Sneek, bij Lokaal 55. Het adres is Oude Oppenhuizerweg 55, 8606 JB Sneek. Parkeren kan op de parkeerplaats voor Lokaal 55.

Kun je niet aanwezig zijn tijdens een van de bijeenkomsten? Naderhand delen we een opname van één van de bijeenkomsten op deze pagina en sociale media.

Ga voor de wind met Windpark Fryslân

Alle inwoners van de provincie Fryslân krijgen de gelegenheid financieel deel te nemen in Windpark Fryslân. Het grootschalige windpark in het Friese deel van het IJsselmeer biedt 20.000 obligaties aan van €500,- per stuk. De obligatielening heeft een looptijd van vijf jaar en een rente van 7,5% op jaarbasis, telkens berekend over de nog openstaande hoofdsom. De obligatielening wordt in 10 halfjaarlijkse termijnen afgelost. De obligaties zijn alleen beschikbaar voor inwoners van de provincie Fryslân. De initiatiefnemers van het windpark lossen hiermee een belofte in, die zij bij de start van hun project gedaan hebben.